Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andra Ionescu: „Un meci cu încărcătură emoţională pentru mine, am mare încredere în coechipiere şi sper ca la final să ne bucurăm de încă o victorie”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
10.10.2014

Phoenix va juca sâmbătă seara pe teren propriu cu Nova Vita Tg. Mureş, în cea de-a patra etapă din Liga Naţională. Partida de la Galaţi va fi marcată şi de un moment emoţionat. Andra Ionescu va reveni pe parchetul din sala Polivalentă Dunărea, după o absenţă de şase luni cauzată de operaţia de ligament încrucişat anterior şi menisc.

„Am aşteptat cu nerăbdare momentul în care voi intra din nou pe teren, într-un meci oficial. Perioada de după accidentare a fost una dificilă, încărcată emoţional, dar sper că de acum totul va fi din ce în ce mai bine şi nu vor mai exista accidentări în echipa noastră. Sâmbătă seara ne vom întâlni cu o echipă formată în mare parte din americance, o echipă incomodă, care nu va renunţa usor. Însă eu am mare încredere în coechipierele mele, ştiu că vom da dovadă de seriozitate şi concentrare, iar după finalul meciului sper să ne bucurăm alături de public de cea de-a treia victorie”, a declarat pentru Total Baschet, Andra Ionescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!