Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Huţanu: "Am fost ofertată de cinci formaţii din ţară"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.06.2011

Pe zi ce trece formaţia BC Sepsi Sfântu Gheorghe pierde jucătoare. La finele săptămânii trecute site-ul totalbaschet.ro anunţa în exclusivitate faptul că Andrea Walker a urmat-o pe Annemarie Părău la CSM Satu Mare. De asemenea, mai multe jucătoare printre care Irina Borş şi Florentina Ardeleanu au afirmat că mai mult ca signur nu se vor mai întoarce la formaţia din judeţul Covasna.

În aceeaşi situaţie se află şi Andreea Huţanu care a declarat pentru site-ul totalbaschet.ro că în momentul de faţă are cinci oferte din ţară, printre acestea aflându-se şi una de la Sfântu Gheorghe însă sportiva originară din Cluj-Napoca nu o va lua în considerare până când nu îi va fi achitat ultimul salariu.

Momentan încă nu am luat nicio decizie referitor la unde voi juca sezonul următor. În momentul de faţă am 5 oferte din ţară, dintre care una este de la Sfântu Gheorghe. Însă pentru a lua în calcul oferta celor de la Sepsi ei ar trebui să-şi plătească datoriile faţă de mine, aşa mi se pare normal.
Am câteva oferte şi din afara ţării, iar în cel mult două săptămâni ar trebui să iau o decizie şi sper că va fi cea mai bună.

Întrebată dacă şi alte jucătoare ce au activat sezonul trecut la Sepsi se află în aceeaşi situaţie, Huţanu a răspuns afirmativ.

Cei de la Sfântu trebuie să-mi achite ultima lună de salariu. Din căte ştiu eu mai sunt jucătoare în aceeaşi situaţie. Ne-au promis că ne vor plăti la sfârşitul lunii iulie însă de la vorbe la fapte este un pas destul de măricel.

Conducera clubului nu a putut fi contactat până la această oră.

3 comentarii la aceasta stire:
  • ioana_271 :

    :(
    Nici nu ma gandeam sa va de-a salariile!!!Asa sunt ce-i de acolo ,de asta nu stau jucatoarele mai mult de un sezon,sau 2 cel mult!!

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • zold :

    :(
    Fii linistita ca Huti va primi restanta desi dupa prestatia din sezonul trecut nu prea ar merita.

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • ioana_271 :

    :))
    Indiferent de prestatia jucatoarei,ea trebuie sa isi primeasca banii!!!

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!