Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Orosz:"Arbitrii ne-au taxat"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.02.2013

CSM Satu Mare a pierdut la 19 puncte diferență derby-ul cu ICIM Arad, după un joc controlat în mare parte de arăndece.

La finalul partidei, jucătoarea echipei sătmărene, Andreea Orosz a declarat pentru Total Baschet că diferența în această partidă a făcut-o arbitrii.

“Părerea mea este că trebuia să fim mai agresive în apărare, însă au fost și momente în care am încercat să fim mai agresive dar eu zic că arbitrii ne-au taxat. Nu a fost un echilibru la faulturile acordate și aici cred că s-a făcut diferența. Și anul trecut, de pe locul al șaselea am venit și le-am bătut, niciodată nu o să ne dăm bătute. O să uităm acest meci și o să ne pregătim pentru meciul cu Târgoviște, mergem acolo la o victorie. De acum înainte nu mai vrem să greșim, trebuie să câștigăm tot ce se poate.”

Andreea Orosz a terminat jocul cu 8 puncte și 5 recuperări în cele 15 minute în care a evoluat pe parchet.

Foto: informatia-zilei.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • nelu :

    nelu
    nu. nu o sa uiti prea repede meciul asta, pentru ca prea am sters parchetul cu voi in ultimile meciuri. cat despre meciurile din play-of o sa fie la fel aceasi regie. victorii a icim-ului. pa.

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!