Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Orosz, cea mai bună marcatoare a jocului dintre Satu Mare şi Universitatea Cluj

Dan Oancia

Dan Oancia
13.10.2014

Andreea Orosz a oferit un recital în victoria celor de la Satu Mare în fața Universității Cluj în a patra etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Sătmărencele au câștigat lejer disputa împotriva echipei din Cluj, diferența din final fiind de 23 de puncte, 80-57.

Andreea Orosz, care a evoluat aproximativ 32 de minute, a fost cea mai bună marcatoare a disputei, trecându-și în cont și un „double-double”. Orosz a adunat 29 de puncte, 10 recuperări și trei pase decisive, având o eficiență totală de 35.  Baschetbalista de la Satu Mare a avut un procentaj de 77% de la aruncările din interiorul semicercului, 10 din 13 aruncări intrând prin inel. Și „de afară” a avut un procentaj bunicel, două din patru aruncări concretizându-se în puncte. A fost pusă de trei ori la linia de libere, transformând toate încercările. La fel ca și Annie Kassongo de la Cluj, a avut tot 10 recuperări și tot șapte pe faza defensivă, iar trei în atac.

Și colega sa, Toccara Ross, a fost aproape de un „double-double”, oprindu-se la 17 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Satu Mare va juca în etapa viitoare la CSM Târgoviște, în 18 octombrie.

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!