Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Orosz: "În meciul cu Oradea nu are cum să ne scape victoria"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2014

Andreea Orosz, extrema formaţiei CSM Satu Mare, a prefaţat pantru TotalBaschet prima confruntare din acest retur de campionat pentru echipa sa, în compania celor de la CSM Universitatea Oradea. 

"Meciul de sâmbătă este primul meci din acest an pe teren propriu şi trebuie să începem cu dreptul. Chiar dacă este un meci destul de dificil eu cred că victoria nu are cum să ne scape. Din fericire înaintea partidei de mâine nu avem deloc probleme cu accidentările".

Orosz a mai vorbit şi despre eliminarea din Cupa României cu Alexandria şi despre aşteptările sale pentru a doua parte a Ligii Naţionale.

"Din păcate nu am reuşit să ne calificăm mai departe în Cupa Romaniei, ne rămâne de luptat doar în campionat. Nu avem timp să ne mai plângem pentr ce s-a întâmplat, trebuie să uităm şi să ne concentrăm pentru meciurile care urmează. De la acest retur mă aştept să urc cu echipa cât mai sus în clasament şi de ce nu, să reuşim să terminăm între primele 4 echipe. De acolo totul este posibil".

În turul de campionat, Andreea a fost de fiecare dată în teren alături de CSM, acumulând medii pe mec de 17.0 puncte, 4.7 recuperări, 1.9 pase decisive, 1.7 intercepţii, 2.2 mingi pierdute şi un indice la eficienţă de 17.5, totul în 34:47 minute petrecute pe parchet.

*Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!