Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreea Pop:”Suntem o echipă imprevizibilă”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
21.10.2011

În cursul zilei de mâine, Universitatea Cluj-Napoca va întâlni pe teren propriu gruparea din Capitală, CS Rapid București, într-un meci care se anunța a fi unul echilibrat, cele două protagoniste fiind apropiat valoric.   

Total Baschet a luat legătură cu Andreea Pop, care s-a declarat optimistă în ceea ce privește meciul de mâine, afirmând totuși că dispută va fi una grea.   

Nu am întâlnit echipă Rapidului demult, însă le-am văzut în etapă inaugurală de la Sibiu, și va fi un meci echilibrat dar greu pentru că au jucatoar eexperimentate. Nu cred că este o echipă favorită, câștigătoarea se va decide pe teren. Consider că suntem o echipă imprevizibilă și sperăm la un rezultat bun.       

Jucătoarea formației clujene, a mai spus de asemenea că apărarea echipei sale va conta mult în partidă de mâine, la fel că agresivitatea de care vor trebui să dea dovadă încă din debutul confruntării     

De la apărare pornește totul, va trebui să fim agresive de la început, să dăm tot ce putem pe teren și să nu ne subestimam adversarele.Suntem o echipă tânără și fizic trebuie să arătăm asta. E bine pentru noi că avem avantajul terenului propriu dar să nu uităm că și meciul cu Olimpia Brașov a fost acasă și nu am avut un rezultat pozitiv.    

Meciul din cele două echipe va avea loc mâine cu începerea orelor 12.00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”

Sursă foto: arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!