Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andrei Căpuşan riscă să rateze tot sezonul

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
23.01.2013

foto: csufans.ro

Jocul cu Energia Rovinari ar putea fi ultimul pentru Andrei Căpuşan în acest sezon. Jucătorul formaţiei BC Timişoara s-a accidentat în partida cu gorjenii, iar lucrurile nu par să meargă spre bine. În urma unor analize efectuate, se pare că lovitura la picior este mai gravă decât se credea, astfel că românul ar putea avea nevoie de câteva luni de pauză.

Antrenorul Srdjan Jovanovic a vorbit despre situaţia elevului său.

Cu siguranță, Căpușan nu va juca vineri, la Cluj. A fost deja consultat de un medic la genunchi, va mai fi consultat și de un altul. În acest moment nu știm cât va fi nevoit să stea pe margine sau dacă are nevoie de operație. Accidentarea lui a fost o veste proastă pentru noi, Căpușan ne ajuta foarte mult. Sper că nu e sezonul încheiat pentru el, deși dacă va fi nevoie de o intervenție chirurgicală, din păcate așa va fi. (druckeria.ro)

Andrei Căpuşan este un jucător care a fost folosit destul de mult în acest sezon, atât de Predrag Badnjarevic, cât şi de Srdjan Jovanovic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • max68 :

    sa fie o accidentare usoara
    un jucator foarte util.Capusan alterneaza meciuri foarte bune cu unele mai nereusite,dar in general respecta sarcinile date de antrenori.Ii doresc insanatosire grabnica sa poata juca cat mai mult.

    cu 11 ani în urmă (24.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!