Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreja Milutinovic este noul jucător al lui FC Argeș Basketball

Andreja Milutinovic este noul jucător al lui FC Argeș Basketball

Sâmbătă, 16 iulie, FC Argeș Basketball a anunțat cel de-al treilea străin care va face parte din lotul lui Milan Mitrovic în stagiunea 2022-2023. Este vorba de Andreja Milutinovic, baschetbalist care în trecut a mai jucat în România, la CS Dinamo București.

Născut în 6 august 1990, Milutinovic și-a început cariera la FMP Belgrad. În 2011, a trecut la Steaua Roșie Belgrad, unde a stat vreme de două sezoane. Din 2013 până în prezent, jucătorul de 1.99 metri a mai trecut pe la Forca Lleida, Apollon Patras, Partizan Belgrad, Koroivos, Saint-Chamond, Al Sadd, Dinamo București, Pieno zvaigdes și Kecskemeti TE.

În stagiunea 2021-2022, Milutinovic a adunat medii de 12.1 puncte, 5.2 recuperări și 1.7 pase decisive. În urmă cu două sezoane, când evolua la Dinamo, baschetbalistul ce poate evolua pe pozițiile 2, 3 și 4 a strâns 16.3 puncte, 3.9 recuperări și 2.2 pase decisive în Liga Națională.

După transferul lui Milutinovic, lotul lui FC Argeș Basketball arată în felul următor: Nikola Jevtovic, Trey Freeman, Andreja Milutinovic, Mihai Gavrilă, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Mihai Măciucă și Radu Voinescu.

*foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Uivarosan Crăciun :

    Nu e rau
    Mi-a plăcut cand a fost la Dinamo, mai bun decât Pistolera.

    cu 1 an în urmă (16.07.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Mi se pare
    Mai bun decât Gajovic dar sub Jeremic. Sunt curios cum vor completa lotul, cu siguranță vor aduce un 4 și probabil încă un jucător pe pozițiile 2 3, cu toate că la jucători români pe pozițiile mari nu îl au decât pe Gavrilă, iar pe pozițiile nici va fi Măciuca care va duce greul, Fometescu care va beneficia de minute bune și Radu Voinescu. Cred că mai au nevoie de un român pe pozițiile mari in cazul că vor aborda sezonul in 5 străini.

    cu 1 an în urmă (16.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!