Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Andreja Milutinovic și Milan Mitrovic, declarații după înfrângerea de pe terenul lui CSU Sibiu

Andreja Milutinovic și Milan Mitrovic, declarații după înfrângerea de pe terenul lui CSU Sibiu

FC Argeș Basketball a debutat în sezonul 2022/2023 al LNBM cu o înfrângere, scor 87-90 în Sala Transilvania în duelul cu CSU Sibiu. Meciul de miercuri, 28 septembrie, a contat pentru conferința A.

La finalul întâlnirii, Andreja Milutinovic și Milan Mitrovic au spus câteva cuvinte pentru pagina de Facebook CSU Sibiu în urma debutului cu stângul în campionat. Milutinovic a ținut să scoată în evidență și cât a ajutat publicul formația gazdă:

„În primul rând felicitări Sibiului. Au făcut un meci foarte bun, au avut energie și publicul a simțit asta. E o victorie în totalitate meritată pentru ei. Am fost mereu într-o cursă de urmărire și la un moment dat am reușit să conducem, dar când ești în urma adversarului pierzi din energie și asta ne-a lipsit în cele din urmă ca să putem câștiga. Ne pregătim de acum pentru Cupa României și încercăm să arătăm mai bine.”

Aflat la debut într-un meci oficial atât pe banca lui FC Argeș, cât și în rolul de antrenor principal, Milan Mitrovic a adăugat următoarele:

„Felicitări Sibiului și antrenorului Hoyo, un meci foarte bun pentru ei și o victorie meritată. Ne-am dorit să începem cu dreptul noul sezon și este o înfrângere grea. Dar ne întoarcem la muncă, pregătim jocurile din Cupă cu Ploiești și Oradea.

M-am simțit bine (n.r. la debutul în calitate de antrenor principal). Împreună cu staff-ul meu am pregătit cât de bine am putut jocul. Poate n-am controlat atât de bine echipa în unele momente din sferturile doi și trei. O să ne uităm la acest aspect și mergem mai departe.”

Piteștenii vor juca la Ploiești în cadrul grupei A în turneul Cupei României, alături de formațiile CSM Petrolul Ploiești și CSM Oradea.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!