Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Angelika Slamova s-a transferat la Arka Gdynia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.05.2019

Angelika Slamova s-a transferat la Arka Gdynia

Angelika Slamova este prima certitudine printre sportivele care nu vor mai continua în sezonul 2019/2020 alături de ACS Sepsi SIC Sfăntu Gheorghe. Sportiva cu origini slovace a bătut palma zilele acestea cu Arka Gdynia din Polonia, formație ce câștigat medaliile de bronz în actuala ediție de campionat.

Născută în Slovacia în localitatea Dunajska Streda, Slamova evoluează pe poziția 2 fiind un shooter de meserie. Aceasta se află la primul contact cu baschetul românesc alături de campioana en-titre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În stagiunea 2018/2019 Slamova a evoluat în 28 de meciuri pentru gruparea din județul Covasna având medii de 10.8 puncte (59% de la două puncte, 28.3% de la trei puncte respectiv 84.4% de la libere) 3 recuperări și 2.8 pase decisive.

Aflată în finala Ligii Naționale de Baschet feminin, unde scorul este 2-2 între ACS Sepsi SIC și CSM Satu Mare, Slamova parcuge o perioadă nefastă cu medii de 3 puncte, 1.25 recuperări și 0.75 pase decisive cu 2.5 unități la eficiență. Meciul decisiv urmează să aibă loc pe data de 21 mai la Sfântu Gheorghe, iar Sepsi are ocazia de a câștiga în premieră titlul pe teren propriu.

Arka Gdynia a încheiat sezonul pe poziția a 3-a în prima ligă poloneză. Sportivele pregătite de tehnicianul leton Guendars Vetra au câștigat finala mică a competiției cu scorul de 2-1 împotriva grupării Sleza Wroclaw. Ca urmare a acestui rezultat Arka va evolua în următoarea ediție de EuroCup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!