Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anita Meszaros a semnat cu Etoile de Voiron

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.06.2011

Accidentată la menisc chiar înaintea plecării spre Italia alături de echipa naţională a României, pivotul Anita Meszaros a semnat un contract cu formaţia franceză Etoile de Voiron. Înţelegerea este valabilă un an, informează www.sportarad.ro.

Meszaros nu va putea să participe la pregătirea echipei din vară şi foarte probabil va rata primele două-trei luni ale noului sezon competiţional după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale  la ligamentele încrucişate şi menisc.

Pivotul de 1.89 metri a avut medii de 9.7 puncte, 6.1 recuperări, 1.3 mingi câştigate şi 1.3 pierdute cu 13.1 la eficienţă în 21.4 minute pe meci pe parcursul sezonului competiţional 2010/11. Evoluţiile sale au ajutat pe ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad să se impună în campionat, cupă şi CEWL.

Anita a câştigat campionatul naţional al României la nivel de senioare în trei rânduri, la care se adaugă o cupă naţională precum şi Liga Europei Centrale. Toate aceste performanţe au fost obţinute în echipamentul Aradului pentru care a evoluat şapte ani.

Etoile de Voiron evoluează în liga a doua a Franţei, adunând 14 victorii şi 16 înfrângeri în stagiunea 2010/11. Noua echipă a lui Meszaros a ocupat locul 10 dintr-un total de 16 participante. Formaţia din Voiron a promovat din liga a 3-a la finele stagiunii 2006/07. De atunci şi până în prezent a ocupat clasări în partea a doua a clasamentului din liga a doua. Poziţia ocupată în ultima ediţie de campionat este cea mai bună din istoria clubului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!