Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Anita Meszaros s-a accidentat grav înaintea plecării spre Italia

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.06.2011

Anita Meszaros, fostă componentă a echipei campioane a Românii - ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad, a suferit o accidentare gravă înaintea plecării delegaţiei echipei naţionale de senioare spre Italia, unde va susţine turneul de baraj pentru calificarea la EuroBasket Women 2011.

Verdictul medicilor este ruptură de ligamente încrucişate şi menisc. Ea va fi supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă la Bucureşti. Meszaros (foto, în albastru) s-a declarat foarte optimistă în poida teribilului ghinion de care a avut parte: „Sper şi îmi doresc foarte mult ca în câteva luni să pot juca din nou, sunt optimistă în privinţa asta.” (www.sportarad.ro)

Pivotul de 1.89 metri, în vârstă de 23 ani, a avut medii de 9.7 puncte, 6.1 recuperări, 1.3 mingi câştigate şi 1.3 pierdute cu 13.1 la eficienţă în 21.4 minute pe meci pe parcursul sezonului competiţional 2010/11. Ea a avut contribuţii importante la cucerirea eventului în România respectiv la triumful din Liga Europei Centrale (CEWL).

În urma operaţiei Meszaros va rata campania din acest an a echipei naţionale a României şi foarte posibil prima parte a sezonului competiţional 2011/12.

Foto: www.diviziasport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • pesekattila :

    interesant
    intresanta propozitie: „În urma operaţiei Meszaros va rata campania din acest an a echipei naţionale a României, întreaga perioadă de pregătire a echipei arădene şi foarte posibil prima parte a sezonului competiţional 2011/12.” cum adica va rata perioda de pregatire a echipei din arad, cand nici nu este sub contract cu aceasta echipa. sau am ratat ceva? ca a jucat acolo, e un lucru, dar sa afirmi asa ceva, e cam curajos. Si tot asa, prima propozitie din articol: „Anita Meszaros, componentă a echipei campioane a Românii - ICIM Univ. Vasile Goldiş Arad...” Poate fosta componenta, ca dupa cate stiu, are deja contractul expirat, si din acel moment vorbim doar in trecut.

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @pesekattila
    Multumim pentru observatii, am modificat :)

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Precizare
    Sa stii pesekattila ca de fapt titlul era corect.Anita s-a accidentat in 30.05 si contractul ei la ICIM a expirat in 31.05.Dar nu acest lucru e important.Operatia ei a decurs bine si ea este optimista ca va reveni(chiar daca va dura ceva vreme)pe teren.I-am transmis salutari din partea suporterilor aradeni si i-am spus ca o asteptam cu drag din nou la ICIM Arad.Pentru ca ea este un membru important al FAMILIEI NOASTRE ,a BASCHETULUI ARADEAN.Stiu ca multe echipe din tara au vrut-o,printre care si Satu Mare,dar eu cred ca voi v-ati ratat sansa,deoarece nu-l mai aveti pe omul care ar fi putut sa o determine pe ea sa vina la voi.

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!