Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău, aproape de triple-double

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.10.2014

Componenta grupării Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Annemarie Părău, a fost la câțiva pași de a realiza primul triple-double al noului sezon din LNBF. Oricum, baschetbalista a terminat în double-double, performanța fiind obținută în meciul pierdut de echipa sa împotriva celor de la ICIM Arad, scor 73-81. 

Mai exact, în cele 38 de minute petrecute pe suprața de joc, Annemarie a marcat 17 puncte, a recuperat 13 mingi (10 defensive, 3 ofensive), respectiv a pasat decisiv de 7 ori. De asemenea, aceasta a mai contribuit cu o intercepție, dar și 4 posesii pierdute, având la finalul jocului 26 la eficiență, lucru care a propulsat-o spre titlul de cea mai bună jucătoare de pe teren. Eleva lui Zoran Mikes a încheiat partida cu procentaje de 25% (2/8) de la 2 puncte, 0% (0/1) de la 3, respectiv 93% (13/14) de la libere. 

Alte 3 baschetbaliste ale echipei din Sfântu Gheorghe au reușit să termine meciul cu Aradul cu minim 10 unități la eficiență: Stefanie Murphy 19, Florina Pașcalău 17, respectiv Taneisha Harrison 10. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!