Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău, Claudia Pop și Andreea Orosz sunt primele noutăţi de la CSM Satu Mare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.06.2011

Aşa după cum am anunţat, echipa CSM Satu Mare şi-a prezentat, luni, primele trei achiziţii pentru noul sezon. Claudia Pop, Andreea Orosz şi Annemarie Parău vor evolua, în următorii doi ani pentru gruparea ardeleană. Cele trei jucătoare au fost prezentate într-o conferinţă de presă.

Alături de noile achiziţii ale formaţiei pregătite de Dan Fleşeriu a mai fost prezent în faţa mass media şi noul preşedinte ale secţiei de baschet, Florin Mureşan, cel care îl va înlocui pe managerul general Petru Eleş.

”Colaborarea cu managerul Petru Eles s-a încheiat la finalul sezonului recent încheiat  și am decis ca Florin Mureșan să preia funcția de președinte al secției de baschet de la CSM. A fost în ultimii patru ani foarte aproape de club și ca ziarist și ca suporter  și cunoaște bine amănuntele legate de echipă”, a declarat, luni, viceprimarul Gabor Kereskenyi.

”Le mulțumesc jucătoarelor pentru încrederea pe care au avut-o în noi. Și în principal le mulțumesc sătmărencelor Claudia Pop și Andreea Orosz care au semnat primele și au ținut să-mi fie alături în noul proiect. Claudia a avut un cuvânt important de spus și în transferul lui Annemarie Parău. Cred că am demonstrat că se vrea performanță în continuare la Satu Mare și de aceea am venit cu acest proiect pe doi ani, timp în care să ne ocupăm serios și de grupele de junioare", a precizat noul președinte al secției de baschet, Florin Mureșan.

Alături de Annemarie Parău, Claudia Pop şi de Andreea Orosz a mai rămas la Satu Mare şi Oana Băluţă, după cum a anunţat Florin Mureşan: "O avem sigur pe Oana Băluță, sportivă care are contract până în 2013. Până la sfîrșitul acestei luni sper să avem conturat 80% din lotul de jucătoare cu care vom ataca sezonul următor”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!