Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău: "Îmi doresc să câștigăm finala campionatului"

Paul Olar

Paul Olar
19.12.2013

CSU Alba-Iulia și-a luat adio de la 2013 în notă pozitivă, printr-o victorie fără emoții împotriva Universității Cluj-Napoca. Fetele lui Miroslav Popov au fost înfrânte o singură dată în prima parte a sezonului, iar Annemarie Părău se declară satisfăcută de parcursul echipei sale.

La finalul jocului de miercuri, terminat cu scorul de 43-70, cunoscuta baschetbalista a acceptat să acorde un scurt interviu site-ului Total Baschet în care a exlicat succesul "alb-albastrelor". Printre altele, sportiva a precizat că este sigură de accederea ardelencelor în Final Four-ul CEWL și își propune obiective îndrăznețe în retur.

Annemarie, încheiați anul cu un rezultat pozitiv la Cluj-Napoca...

Am început destul de prost, dar ne-am revenit pe parcurs. Pot să spun că ne-am apărat foarte eficient și am terminat cu bine meciul.

Cum ți se pare "U" Cluj odată cu aducerea Florinei Pașcalău?

Mie mi se pare că echipa este îmbunătățită și joacă mai bine. Totuși, ea a venit de puțin timp la Cluj și mă gândesccă are nevoie de puțin timp ca să se acomodeze.

Un singur eșec și 12 victorii în tur pentru CSU Alba Iulia. Sunteți mulțumite?

Eu cred că am început destul de bine, să sperăm că în partea a doua a campionatului nu vom mai avea parte de nicio înfrângere.

În Liga Europei Centrale ocupați locul doi în urma rivalelor de la ICIM Arad. Mai puteți pierde calificarea în Final Four?

Eu cred că ne vom califica mai departe. Bineînțeles, va fi destul de dificil, însă sunt convinsă că vom merge în Final Four.

Ce îți dorești de la 2014?

De la 2014 îmi doresc să ajungem în finală și dacă se poate să o și câștigăm. Să fiu sinceră, vreau întâi să ne impunem în partida cu ICIM Arad din Cupa României, apoi vom vedea ce urmează.

*Foto: Claudiu Miclăuș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!