Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Parău: "Îmi doresc un trofeu cu CSM Satu Mare"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.06.2011

Noua achiziţie a echipei CSM Satu Mare, Annemarie Parău, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că şi-a dorit să vină la formaţia pregătită de Dan Fleşeriu. Jucătoarea a mai afirmat că a fost convinsă de Dan Fleşeriu să semneze pentru echipa CSM Satu Mare.

Parău a completat: ”Am venit cu inima deschisă la Satu Mare și le mulțumesc lui Dan Fleşeriu și Florin Mureşan că m-au tot sunat și m-au convins să vin la CSM Satu Mare. Cred că vom avea performanțe împreună și chiar îmi doresc să iau un trofeu cu acest club”.

Sezonul trecut Annemarie Parău a evoluat pentru LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă alături de care a obţinut medaliile de bronz în prima ligă feminină. În carieră, actuala echipieră a CSM Satu Mare a mai fost legitimată la ICIM Arad, Dexia Namur (Belgia), Saint Jacques Sport Reims (Franţa) şi MCM Târgovişte.

Annemarie Parău are 27 de ani şi 1,74 metri înălţime şi evoluează pe postul de fundaş, fiind o jucătoare de bază a selecţionatei României. Sezonul precedent a avut medii de 13,1 puncte, 3,8 recuperări şi 4,9 pase decisive pe meci, având un indice de eficienţă de 14,9 unităţi într-un joc. Parău a fost folosită în 28 de partide la LMK Sepsi Sfântu Gheorghe în campionatul recent încheiat.

Foto: Gyurko Balazs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!