Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Pârău: "Nu am discutat cu nimeni despre un transfer"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.04.2011

Jucătoarea echipei BC Sepsi LMK Sfântu-Gheorghe a declarat după încheierea finalei mici că medalia de bronz cucerită de echipa sa reprezintă o mulţumire, chiar dacă trupa lui Attila Veres regretă ratarea calificării în finala mare. Annemarie Pârău spune că meciurile cu Timişoara nu au fost aşa de uşoare precum o arată scorul celor două manşe.

Ne doream şi noi mai mult. Am fi vrut să ajungem să jucăm finala mare, dar dacă nu s-a putut ne mulţumim şi cu locul 3. Nu a fost uşor. Ne-am desprins destul de greu. Timişoara are o echipă bună, dar ne-am dorit foarte mult victoria încă din meciul doi. Am demosntrat că puteam să jucam mai bine în semifinale. Am pierdut pe final cu Aradul. Dar ICIM-ul are o bancă mai lungă şi a meritat să ajungă aici. Atât Satu Mare cât şi ICIM-ul au şanse să câştige campionatul.

Annemarie Părâu a evitat să vorbească despre un transfer la final de sezon. După ce timişorenii au declarat că şi-ar dori-o pe jucătoare pe Bega din sezonul viitor, jucătoarea echipei BC Sepsi spune că nu a discutat cu nimeni deocamdată.

Nu am discutat nimic. Deocamdată sunt la Sfântu-Gheorghe şi mă gândesc doar la echipa mea. Nu ştiu ce va fi. Nu am discutat cu nimeni despre un transfer, aşa că nu pot să spun nimic.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!