Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Părău vorbește despre derby-ul dintre Sepsi SIC și CSU Alba Iulia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.02.2014

Componenta formației CSU Alba IuliaAnnemarie Părău, a prefațat duelul pe care echipa sa îl va juca mâine, la Sfântu Gheorghe, în compania celor de la Sepsi SIC, meci din cadrul etapei a 20-a din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin. Startul întâlnirii se va începând cu ora 18:00.

„Suntem în fața unui meci foarte greu deoarece echipa din Sfântu Gheorghe are o atmosferă extraordinară, au un public, de asemenea, extraordinar care le ajută în momentele dificile. Și la noi atmosfera este bună în cadrul echipei, ca de obicei. Ne înțelegem foarte bine, avem jucătoare cu caracter și avem același scop, să ajungem cat mai sus”, a declarat Annemarie pentru TotalBaschet

În partida tur, disputată la Alba Iulia, conducătoarea de joc a grupării ardelene a petrecut 20 de minute pe teren, timp în care a marcat 4 puncte și a pasat decisiv de 6 ori. cifre la care a adăugat o recuperare, 3 intercepții, 2 mingi pierdute, totul pentru un coeficient de 8 unități în dreptul eficienței. CSU Alba Iulia s-a impus atunci cu 78-65 în fața covăsnencelor. 

*Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!