Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Arad 89-54 Rapid - Declarații

totalbaschet.ro, foto: sportarad.com

totalbaschet.ro, foto: sportarad.com
17.01.2011

ICIM Arad a obținut o victorie logică în partida susținută azi în fața grupării alb-vișinie, 89-54. Cei doi tehnicieni, Dan Militaru și Stacey Nolan au acordat după meci declarații publicației sportarad.com.

“Luăm în serios fiecare meci. Aşa am făcut şi azi, chiar dacă ştiam că Rapid nu ne poate pune probleme. Suntem fericiţi pentru victorie. Trecând la meciul de miercuri, încercăm să odihnim o parte din jucătoare. Nu vor face deplasarea la Slovanka: Savic, Toma, Brosovszky, Ciocan şi Urban, dar chiar şi aşa avem şanse de a ne întoarce cu o victorie. După aceea urmează un joc foarte greu la Satu Mare. Au adus un fundaş inteligent, ceea ce le-a lipsit până acum, deci va fi net mai greu decât în prima parte”, a spus Stacey Nolan, antrenor ICIM Arad.

“Azi a fost o diferenţă clară din toate puctele de vedere. Noi ne-am îndeplint primul obiectiv, să ajungem în primele 8, de acum ne dorim să urcăm măcar un loc. Cândva meciurile dintre ICIM şi Rapid erau spectacole, acum lucrurile stau cu totul altfel. Nu există constanţă la nivelul baschetului românesc. Şi din păcate nu vine nimic din urmă”, a spus Dan Militaru,

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!