Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Arad - Alba Iulia. Un nou duel încins

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.10.2012

Sala Polivalentă Arad

Luni, 15 octombrie

Ora 18:30

4-0 Fișa meciului 2-2

În decurs de numai o săptămână au loc cele mai importante dueluri din Liga Națională de baschet feminin. După partidele Târgoviște – Alba Iulia și Alba Iulia – Satu Mare, acum urmează un nou derby ce va avea protagoniste ocupantele locului 3 respectiv 5 la finalul sezonului trecut. Confruntarea dintre Univ. Goldiș ICIM Arad și CSU Alba Iulia se anunță a fi una de mare luptă, încinsă, având în vedere că ambele echipe dispun de loturi sensibile egale valoric.

Alba Iulia vine la Arad după 2 înfrângeri consecutive cu principalele canditate la ocuparea unui loc pe podium, cedând pe rând în fața lui Târgoviște și mai apoi chiar pe teren propriu cu Satu Mare. De partea cealaltă, ICIM Arad a întâlnit în debutul sezonului adversari mai accesibili, totalizând 4 victorii din tot atâtea confruntări.

Un duel interesant și de urmărit este duel indirect între liderii celor două echipe, avându-le protagoniste pe Chrissy Givens la Arad și Amanda Thompson la Alba Iulia. Pe departe cele două sunt armele principale cu care vor lupta cele două formații pentru obținerea victoriei. Givens are până în acest moment o medie de 17.5 puncte pe meci și 7.5 recuperări iar din tabăra ardelencelor  Thompson  s-a remarcat cu 19.3 puncte pe meci și 11.5 recuperări.

În decursul timpului, cele două echipe s-au întâlnit de 8 ori iar arădencele conduc detașat întâlniriile directe cu 7 victorii. Singura victorie a formației din Alba Iulia a venit acum 2 ani chiar pe terenul Aradului când ardelence s-au impus spectaculos în ultima secundă, printr-o reușită de 3 puncte.

Duelul din teren va fi împărțit de cuplul Fabiana Nițu – Cristian Trofim, în timp ce comisar de joc din partea FRB a fost delegat Radu Vaida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!