Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Arad - Timișoara, un duel la prima vedere dezechilibrat

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
15.03.2013

LNBF

Sâmbătă, 16 martie

ora 18:00

  Fișa meciului  

Un alt meci din cadrul etapei 28-a din Liga Națională de baschet feminin programează un duel la prima vedere dezechilibrat între Univ. Goldiș ICIM Arad și BCM Danzio Timișoara.

Cu toate că arădencele pornesc mari favorite în această confruntare, problemele financiare prin care trece clubul și indisponibilitățile la nivel de lot face ca această confruntare să fie una foarte interesantă. Timișoara vine după înfrângerea cu vicecampioana României, CSM Satu Mare, la capătul căruia antrenorul Dan Ionescu acuza dur maniera de arbitraj. De partea cealaltă, Aradul a învins fără mari probleme pe Craiova într-un meci restanță.

Univ. Goldiș ICIM Arad traversează momente extrem de dificile, jucătoarele nefiind plătite de trei luni, iar 2 jucătoare ( Cutaș și Milovanovic) sunt accidentate, urmând a lipsi aproximativ o lună de zile de pe teren.

Istoria confruntărilor directe dintre cele două echipe este câștigată clar de ICIM care are 11-0 la general. Partida tur dintre cele două echipe vestice ale României, s-a încheiat cu succesul galben-albastrelor, scor 67-50.

Partida ICIM Arad – Danzio Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, fiind arbitrată de Morar Ionut și Marchiş Amalia, în timp ce observator din partea FRB a fost delegat Marinescu Marius.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!