Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Arădencele se impun în sala din Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.02.2014

69-90

16-25, 16-30, 15-20, 22-15

  Statistica  

CSM Satu Mare și Univ. Goldiș ICIM Arad și-au dat întâlnire în această după-masă la sala LPS din Satu Mare. Câștig de cauză au avut arădencele care s-au impus cu scorul final 90-69. Meciul a fost unul devans din etapa a 25-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Jose Araujo a început jocul cu primul 5 format din Rhoads, Brosovszky, Broomfield, Engelman și Milovanovic. De partea cealaltă, Petru Eleș a optat pentru un 5 alcătuit din Laza, Orosz, Hope, Wampler și Cutaș.

Galben-albastrele au pus stăpânire pe joc încă din primele minute ale jocului, tabela sălii arăta un avans de 9 puncte după 10 minute de joc, scor 26-15. Pe fondul unei evoluții bune a americancelor Rhoads și Cosby, Univ. Goldiș ICIM Arad s-a distanțat treptat, ecartul de puncte ajung la 23 lungimi diferență (55-32). A urmat un nou sfert bun practicat de liderul la zi a campionatul, la rampă ieșind de data aceasta, Laura Broomfield (double-double în meci). Ultimele 10 minute au fost cele mai echilibrate ale jocului datorită alegerii portughezului Jose Araujo de a opta să le folosească pe jucătoarele care au evoluat mai puțin în acest sezon.

S-a terminat 90-69, campioanele bifind cel de-al 21-a succes stagional în Liga Națională de baschet feminin și rămân pe prima poziție a clasamentului cu doar o înfrângere acumulată. De partea cealaltă, sătmărencele suferă al 10-lea eșec stagional, ocupând locul 7.

Cea mai bună marcatoare pentru gazde a fost Andreea Orosz, autoare a 18 puncte, la care se mai adaugă 4 recuperări și 3 assisturi. Eniko Laza s-a remarcat și ea cu 17 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, iar Caila Desroches a încheiat meciul cu 12 puncte, 3 recuperări. Donica Cosby a fost cea mai bună jucătoare pentru Univ. Goldiș ICIM Arad, dar și cea mai bună a meciului. Americanca a izbutit 26 de puncte, o recuperare și 4 pase decisive. Aceasta a fost secondată de Jence Rhoads cu 21 puncte, 2 recuperări, 4 assisturi și Laura Broomfield autoare a unui double-double (11 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!