Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Arădencele se impun lejer după un prim sfert dezastruos

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.11.2012

75-47

14-17, 21-5, 16-11, 24-14

   Fișa meciului
 

Etapa cu numărul 10 din Liga Națională de baschet feminin a programat confruntarea dintre Univ. Goldiș ICIM Arad și Olimpia Brașov. Câștig de cauză a avut echipa arădeană care s-a impus la final cu scorul de 75-47 după un prin sfert în care brașovencele au condus cu 17-14 dar după aceea elevele pregătite de Dan Moraru și Cristina Ciocan au revenit în joc. Scorul sfertului doi a fost de 21-5 pentru gazde.

Lucruriile au continuat în favoarea ICIM-ului și după pauză, distațându-se la mare diferență față de adversare. Scorul final al partidei a fost 75-47 pentru Arad care etapa viitoare se va deplasa la ultima clasată, CSM U Oradea. De partea cealaltă, Olimpia Brașov va primii vizita formației din Craiova.

La Univ. Goldiș ICIM Arad s-au remarcat Brosovszky cu 17 puncte, Givens 11, Milovanovic 10, LaPlante 8 și Moraru 8.

De partea cealaltă, Olimpia Brașov le-a avut remarcate pe Thomton 17 puncte, 8 recuperări, o recuperare, Mingo 9 puncte, 3 recuperări, 3 asisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!