Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Aradul câștigă la scor derby-ul vestului cu Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.02.2013

82-63

20-15, 18-20, 25-14, 19-14

               Statistica  

Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat derby-ul vestului în baschetul feminin, trecând cu scorul 82-63 de formația CSM Satu Mare. În urma acestei victorii, arădencele obțin locul 2 în clasamentul LNBF și implicit vor avea avantajul terenului propriu în play-off.

Echipa de pe Mureș a început tare partida, realizând rapid un 6-2 dar imediat sătmărencele restabilesc egalitatea. Aradul a preluat conducerea din nou după coșul de 3 puncte al lui Brovoszky și a început să se distanțeze pe tabelă, care la finalul primului sfert, scorul era de 20-15. Sfertul al doilea a continuat cu ICIM-ul la cârma jocului, iar cele 3 aruncări consecutive de 3 puncte ale lui Suzana Milovanovic și încă unul reușit de Brosovszky, a făcut ca diferența să crească la 12 puncte, scor 34-22 (minutul 14). Totuși, Satu Mare nu a renunțat și cu un joc foarte bun al lui Anemarie Părău, au revenit în joc și s-au apropiat la doar 3 puncte la finalul primei reprize.

Revenită de la cabină, echipa gazdă s-a desprins din nou pe tabelă, datorită unui joc de excepție al lui Chrissy Givens, care a fost de neoprit sub ponoul sătmărean. Înaintea ultimelor 10 minute de joc, ICIM-ul era în avantaj de 14 puncte, scor 63-39. Ultimul sfert s-a mers cap la cap, iar pe final arădencele au majorat avantajul, făcând ca scorul final al derby-ul să fie 82-63 pentru gazde.

În urma acestei înfrângeri, CSM Satu Mare suferă a 4 înfrângere din acest sezon, în timp ce Aradul obține a 18-a victorie stagională.

Remarcate:

Arad – Givens 25 puncte, 12 recuperări, Brosovszky 18 puncte, 5 recuperări, Risper 12 puncte, 4 recuperări, 6 assisturi, Milovanovic 11 puncte

Satu Mare – Freeman 17 puncte, , Drye 15 puncte, 3 recuperări, 3 assisturi, Păru 12 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive

1 comentariu la aceasta stire:
  • nelu :

    nelu
    bravo fetelor.

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!