Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ASG Dej 2011 - Echipa sudului s-a impus cu scorul de 100-83.

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.03.2011

Aproximativ 1000 de spectatori au asistat, duminică seară, la All Star Game-ul baschetului feminin ce a avut loc la Sala Sporturilor din Dej. Echipa sudului s-a impus cu scorul de 100-83 în fața selecționatei nordului, la capătul unui meci spectaculos. MVP-ul partidei a fost desemnată Ildiko Vass, componentă a echipei BC Sepsi Sfântu Gheorghe. Concursul de aruncări de trei puncte a fost adjudecat de către Claudia Pop, de la CSM Satu Mare, în timp ce premiul de Miss All Star Game i-a revenit Florinei Diaconu, sportivă ce activează în prezent la Rapid București. Toate cele trei sportive premiate au fost recompensate organizatori cu un set de tigăi.

Dedic acest titlu suporterilor din Sfântu Gheorghe și tuturor oamenilor din comunitate care sunt alături de baschet - a declarat Ildiko Vass după acordarea distincției de MVP.

 

Înaintea meciului All Star Game, s-a desfășurat Old Star Game-ul care a regăsit foste baschetbaliste ce au evoluat de-a lungul anilor pentru formația feminină de baschet Someș Tiger Dej, vicecampioana României în 1997, actualmente dezființată. Printre jucătoarele ce au luat parte la eveniment s-au numărat președinta FRB, Carmen Tocală precum și Svetlana Drăgușin.

"Baschetul din nefericire a pierdut mult teren la Dej in fata celorlalte sporturi. Pe de alta parte, pentru toate cele care au activat la Dej inseamna foarte mult. A fost familia noastra multa vreme si, daca undeva ne-am simtit extraordinare ca si sportive ale Romaniei, ne-am simtit la Dej. Am oscilat mult intre a juca si a nu juca pentru ca totusi antrenorii care sunt acum si jucatoarele din All Star nu din Old Star trebuie sa recunoasca autoritatea si atunci, daca te vad jucand si nu evoluezi la nivelul lor, evident ca ar avea ceva de comentat. Pana la urma am intrat in teren furata de filele de poveste", a declarat Carmen Tocală pentru site-ul stiridecluj.ro

De asemenea în pauza confruntării dintre selecționata Nordului și cea a Sudului, s-au desfășurat mai multe momente artistice printre care demnstrații de slam-dunk susținute de trei jucători clujeni, Florea Cristian(component al echipei U18 CS Dinamic Cluj-Napoca), Mihai Ursuleanu și Lazăr Mario(ambii componenți al echipei U18 U Mobitelco Cluj-Napoca). La aceast moment artistic s-au implicat atât Cherise Graham cât și Stacey Nolan, antreorul formației ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad reușind un slam-dunk, imbrăcat fiind la costum.

Pentru a vedea momentul artistic vizualizează video-ul de mai jos. 

 

Evenimentul s-a încheiat duminică seară, la recepția oficială de după partide, unde 10 baschetbaliste au susținut o prezentare de modă, pentru ca apoi să aibă loc o licitație cu scop caritabile. Atât tricourile jucătoarelor de la Old Star Game și All Star Game, mingile oficiale ale meciurilor cu autograful tuturor jucătoarelor cât și alte echipamente sportive ce au purtat autografele originale ale lui Nadia Comăneci, Ilie Năstase și Gheorghe Hagi, au fost scoase la vânzare, iar fondurile au fost destinate unor cauze caritabile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!