Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ashlee Roberson: „Trebuie să facem 3-1 și să devenim campioane”

Bogdan Gabriel, Foto: Gyurko Balazs

Bogdan Gabriel, Foto: Gyurko Balazs
16.04.2011

Seria finalei Diviziei A1 feminine de baschet se va relua cu meciul trei, duminică la Sala „Victoria” din Arad, acolo unde începând cu orele 18:00 formația locală va da piept cu CSM Satu Mare. Partida va fi transmisă în direct de către postul TVR 3. Cele două combatante și-au împățit victoriile la Satu Mare, gazdele învingând în primul meci, iar ICIM Arad ajudecându-și meciul doi, chiar și fără aportul a două jucătoare de bază, Cristina Ciocan și Monika Brosovszky, ambele accidentate.

Larisa Toma a declarat pentru sportarad.ro faptul că ICIM nu este favorită în finala din acest an, iar Ashlee Roberson a adăugat, pentru aceeași sursă, că își dorește ca echipa sa să învingă în ambele partide și să-și adjudece trofeul de campioană.

La Satu Mare a fost o victorie importantă, dar nu una de aur, mai avem de muncit până acolo. Altfel te montezi când ai două jucătoare de bază accidentate. Le-am spus fetelor după primul meci că nu avem nimic de pierdut şi trebuie să jucăm cel mai bun baschet. Presiunea era tot la ele, pentru că jucau acasă, în faţa suporterilor. A fost o mare luptă pe teren din toate punctele de vedere, cheia victoriei a fost apărarea şi echipa.
Nu cred că suntem favorite la titlu, este 1-1 şi şansele rămân egale. Spun asta şi pentru că avem probleme de lot, iar meciurile de la Arad vor fi la fel de grele. - a declarat Larisa Toma.

Meciul a fost foarte intens, dar noi am jucat ca o echipă adevărată. Ne-am corectat apărarea şi greşelile din primul meci, asta va trebui să facem şi la Arad. Acum este 1-1 la general, dar trebuie să facem 3-1 şi să ieşim campioane. Sperăm ca Moni şi Cristina să se refacă după accidentări, pentru că avem mare nevoie de ele.
Fetele şi Stacey au venit la mine şi m-au încurajat, mi-au spus să fiu isteaţă, pentru că echipa are nevoie de mine. Le mulţumesc tuturor celor din echipă, pentru că au fost şi sunt alături de mine, ţinând cont că acesta e primul meu sezon la ICIM. - a adăugat Ashlee Roberson

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!