Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Attila Vereș: „Aradul s-a apărat mult mai bine decât noi”

totalbaschet.ro, Foto: Balasz Gyurko

totalbaschet.ro, Foto: Balasz Gyurko
25.03.2011

ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad a învins în această seară pe BC Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 66-63, și s-a calificat în finala Cupei României, unde va întâlni gazdele evenimentului, CSM Satu Mare. La finalul întâlnirii, Attila Vereș a declarat pentru postul TVR 3, faptul că diferența a dintre cele două echipe a făcut-o apărarea, dar și experiența jucătoarelor arădence.

Sunt total dezamăgit, tare mi-ar fi plăcut să ne împunem în această seară. Aradul s-a apărat mult mai bine ca noi, au fost multe momente echilibrate în joc, însă Aradul are în componență mai multe jucătoare cu experiență și acest lucru s-a văzut. Acesta este adevărul, au fost mai bune și le felicit pe această cale.

Întrebat dacă acest rezultat poate fi un imbold pozitiv pentru Arad, înaintea meciurilor din play-off, Vereș a răspuns următoarele:

Posibil să fie, însă un lucru doresc să subliniez, noi vom lupta până în ultimul moment și sper din tot sufletul să putem câștiga măcar un meci la Arad. Acasă avem toate șansele să trecem de echipa din Arad, însă cel mai important este să câștigăm un joc în deplasare.

Reporterul postului de televiziune specificat mai sus, a adus în subiect declarația tehnicianului, referitoare la arbitrajul din jocul de la Arad, ce a avut loc în cadrul sezonului regulat.

Nu vreau să vorbesc despre acest aspect, haideți să spunem că a fost un arbitraj mai slab. În playoff sper ca totul să se decidă pe teren, așa cum s-a decis și în partida de azi. Așa e corect și sper că așa va fi în continuare.

În final, Vereș mizează pe CSM Satu Mare, ca fiind formația cu șanse mai mari în a cuceri trofeul Cupei României.

Este greu de spus cine se va impune. Sunt două echipe foarte apropiate valoric, totuși Satu Mare pornește cu un oarecare avantaj. Acest lucru nu înseamnă că au și câștigat partida. Indiferent de cine va câștiga, va fi un meci interesant.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!