Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Attila Vereş: "Avem o şansă destul de mare să trecem de Rapid"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2011

BC LMK Sepsi Sf. Gheorghe va întâlni în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin pe CS Rapid Bucureşti.

Înaintea meciului tur din această serie Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu Atilla Vereş, antrenorul principal al jucătoarelor din Sf. Gheorghe.

Cum vezi meciul cu Rapid? Care sunt şansele echipei BC Sepsi?
Cred că avem o şansă destul de mare ca să trecem de Rapid dacă ne facem treaba şi suntem concentraţi  la ce avem de făcut. Jucătoarele oricum sunt ceva mai antrenate decât în meciul cu Olimpia şi mă aştept să facem un joc bun.

S-au integrat Alyssa Morris şi  Moniquee Alexander, cele două sportive americane sosite recent la echipă?
Este mult spus că s-au integrat. De două  săptămâni şi jumătate se antrenează cu echipa. Timpul a fost scurt dar ele fac tot ce pot pentru a se integra şi eu spun că merg înspre bine.

Eşti mulţumit de prestaţiile lor din primele două jocuri din acest sezon?
Având în vedere că antrenamentele pe care le-au făcut până acum eu spun că se prezintă OK şi mă aştept de la ele să joace din ce în ce mai bine. Cum de altfel mă aştept de la toate jucătoarele.

Ce înseamnă pentru Sepsi o calificare în Final 4 Cupa României?
O calificare în Final 4 ar fi un lucru foarte important pentru noi. Iar dacă ajungem acolo se poate întâmpla orice. Până în ianuarie poate reuşim să mai aducem jucătoare şi vom vedea apoi ce va fi în Final 4.

Mai citiţi şi:

Avancronică BC LMK Sepsi Sf. Gheorghe - Rapid Bucureşti 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!