Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Attila Vereş: "Le-am transferat pe Alyssa Morris şi Moniquee Alexander"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.09.2011

Miercuri seară la Arena Antonio Alexe din Oradea, formaţia BC Sepsi Sfântu Gheorghe a susţinut împotriva formaţiei locale primul meci amical din perioada de pregătire. Jocul a fost unul şcoală, punându-se mai mult accent pe partea tactică.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Attila Vereş, tehnicianul grupării din judeţul Covasna care se află cantonată la Băile Felix. Tehnicianul a răspuns mai multor întrebări, vorbind atât despre programul de pregătire al echipei, despre componenţa lotului cât şi despre primul amical susţinut înaintea noului sezon.

Care este progamul echipei în următoarea perioadă ?

Azi am susţinut primul meci cu CSM U Oradea, mâine vom juca împotriva echipei din Satu Mare iar apoi la final de săptămână ne vom deplasa în Ungaria unde vor susţine mai multe meciuri împotriva echipelor din Nyreghaza şi Miskolc.

Ce ne puteí spune despre cele două jucătoare americance ? 

Am transferat două jucătoare străine, este vorba de Alyssa Morris şi Moniquee Alexander. Prima este extremă, are 1.77m, iar cea de a doua evoluează pe postul de pivot şi are 1.98m. Sunt jucătoare valoase, dar din păcate nu sunt antrenate. Cred că au petrecut vara fără să se antreneze, însă se vede pe mişcările lor că sunt jucătoare bune care ne vor ajuta. A mai sosit şi Melania Kokovay care va fi transferată şi va face parte din echipa noastră de junioare.

Sunteţi mulţumit de cum au evoluat fetele în meciul şcoală cu CSM U Oradea ? 

Nu am cum să fiu mulţumit după primul meci. Cele două americance au sosit de 4 respectiv 2 zile. Din cauze financiare nu le-am putut transfera mai rapid, astfel trebuia să le plătim şi bucata cealaltă de lună. Nu au cum să simtă echipa deocamdată, iar perioada de pregătire e destul de scurtă.

Foto: Balazs Gyurko 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!