Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Attila Vereș: ”Victoria cu echipa din Craiova nu a fost una importantă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.03.2011

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Vereș, a declarat, sâmbătă, pentru totalbaschet.ro, după ce formația sa a cucerit locul al treilea la Final Four-ul Cupei României Inedit, la feminin, că victoria din meciul cu SCM CSS Universitatea Craiova, scor 85-66, a fost una normală dar ratarea calificării în finala întrecerii a creat o dezamăgire în lot.

Tehnicianul ardelean a spus, pentru totalbaschet.ro, că jucătoarele sale au evoluat mai puțin concentrate în meciul cu formația din Craiova. ”Dezamăgirea a fost destul de mare că nu am reușit să câștigăm partida cu Arad, fetele au fost supărate, astfel că victoria din finala mică nu a fost una importantă”, a completat Attila Vereș.

Referitor la eșecul din semifinale, Attila Vereș a ținut să precizeze: ”Lipsa noastră de experiență și experiența destul de mare a 3-4 jucătoare de la ICIM au făcut diferența. Sper să ne revanșăm în campionat și să câștigăm un meci în deplasare și să ne impunem pe propriul teren”.

În urma victoriei de sâmbătă, scor 85-66, echipa LMK Sepsi Sfântu Gheorghe și-a trecut în palmares locul al treilea la actuala ediție a Cupei României Inedit la feminin, în timp ce formașia SCM CSS Universitatea Craiova a încheiat turneul pe locul patru.

sursa foto: bcsepsi.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!