Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Craiova vs Sfântu Gheorghe

totalbaschet.ro, foto: bcsepsi.com

totalbaschet.ro, foto: bcsepsi.com
14.01.2011

Sâmbăta aceasta la Sala Sporturilor din Craiova, cu începere de la orele 19:00, va avea loc partida dintre SCM Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe, contând pentru prima etapa din cadrul Diviziei A1.

Ambele formații au încheiat prima fază a campionatului pe locul doi în seriile în care au activate, însă spre deosebire de Craiova, care a fost răpusă în ambele meciuri de către Alexandria, Sepsi a concretizat trei înfângeri de două ori în fața Aradului și odată cu Satu Mare.

În pauza competițională formația antrenată de Liviu Manea s-a depărțit de Lydia Whitehead înlocuind-o cu Tena Rene Matthews. Rene(25 de ani, 1.73m, americancă, fundaș) a mai evoluat sezonul trecut pentru oltence având medii de 16.1 puncte, 7.3 recuperari si 2.3 mingi câștigate în 32.5 minute de joc pentru un index de 11.0 la eficienta.

De partea cealaltă Sepsi Sfântu Gheorghe a mutat pe piața transferurilor legitimând două americance, pe pivotul american Andrea Walker și pe extrema austriacă, Caroline Nwafor.

Ca și o informație de ultimă oră, Ildiko Vass s-a accidentat la ultimul antrenament de dinaintea deplasării și este incertă pentru mâine. În schimb, Liviu Manea se poate baza pe întreg lotul de care dispune.

Brigada de arbitrii ce va oficia această partidă este formată din Cătălin Manu și Dragoș Nicolae.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!