Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. CS Olimpia București – SCM Craiova

Bogdan Gabriel, foto: Newsin

Bogdan Gabriel, foto: Newsin
18.03.2011

Sala Prof. Octavian Dimofte din București , va găzdui sâmbătă, 19.03.2011 ora 19:00, meciul dintre ocupantele locurilor 8 și 6 din Diiviziei A1 feminin, mai exact formația gazdă, Olimpia București și SCM Craiova, confruntarea contând pentru etapa a XIII a a actualei ediții de campionat. Disputa va fi arbitrată de către o brigadă formată din Ghizdăreanu Vlad și Barbu Dragoş, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Oprea Marian. În partida ce a avut loc la Craiova, formația din Bănie a reușit să se impună atunci cu scorul de 89 – 81 în fața baschetbalistelor din capitală. De altfel, istoricul competițional dintre cele două formații demonstrează faptul că echipa lui Liviu Manea pornește ca favorită și sâmbătă, Craiova câștigând toate cele șapte paride în compania celor de la Olimpia București.

Clasamentul actual susține presupunerea făcută, gazdele acestei partide reușind o singură victorie până în momentul de față, din 12 dispute, pe când echipa din Bănie a acumulat cinci victorii din tot atâtea partide.

Deși șansele de calificare a baschetbalistelor din Oltenia sunt doar matematice, o victorie mâine ar fi importantă, însă probabilitatea echipei de a avansa în Final Four este foarte mică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!