Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. CSB Teleorman – CS Olimpia Bucureşti

Andrada Comănici

Andrada Comănici
08.04.2011

CSB Teleorman  Sala Sporturilor din Alexandria, 8 aprilie, ora 19:00  CS Olimpia Bucureşti
     

Meci 1: 67-51

 

 

Meci 2: 73-66

     

 

Astăzi, 8 aprilie, începând cu ora 19:00, Sala Sporturilor din Alexandria găzduieşte cel de-al treilea meci, şi cel decisiv, dintre CSB Teleorman şi CS Olimpia Bucureşti. Situaţia la general arată egalitate în momentul de faţă, ambele echipe reuşind să se impună pe teren propriu, astfel, CSB Teleorman a fost câştigătoarea primei runde cu scorul de 67-51, iar echipa bucureşteană şi-a trecut în cont victoria din cea de-a doua confruntare cu scorul de 73-66.

Principala armă a echipei gazdă este Nevena Saponjic, deţinătoare a poziţiei de lider la capitolele puncte în scrise, recuperări şi eficienţă pe meci. Un alt pericol vine din direcţia Alinei Chivu, aceasta fiind principala marcatoare a Alexandriei în partida câştigată de acesta, meci în care jucătoarea de 20 de ani a lovit de 6 ori din spatele semicercului pentru a-şi trece în cont un total de 27 de puncte.

De cealaltă parte, formaţia vizitatoare se bazează pe Gabriela Cursaru, principala marcatoare şi pasatoare a echipei antrenate de Romela Cristea, dar şi pe Sonia Ursu care deţine supremaţia în materie de eficienţă şi recuperări pe meci. De asemenea, în prima dintre cele trei runde s-a remarcat şi Romina Filip, autoare a nu mai puţin de 18 puncte pentru echipa din capitală.

Confruntarea va fi arbitrată de Marius Epure şi Alexandru Anica, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind numit Zoltan Raduly.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!