Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. CSB Teleorman – CS Rapid Bucureşti

Andrada Comănici

Andrada Comănici
11.04.2011

CSB Teleorman     CS Rapid Bucureşti
      

   Sala Sporturilor din Alexandria  

ora 18:00

 

Astăzi, 11 aprilie, cu începere de la ora 18:00, Sala Sporturilor din Alexandria găzduieşte disputarea primei bătălii din seria de trei a luptei pentru locurile 5 şi 6 ale Diviziei A1 la feminin dintre CSB Teleorman şi CS Rapid Bucureşti.

Cele două confruntări directe dintre cele două echipe din sezonul regulat arată echilibru în privinţa partidelor câştigate, fiecare dintre cele două formaţii reuşind să se impună în meciurile jucate pe teren propriu. Astfel, meciul tur, CSB TeleormanCS Rapid s-a încheiat cu scorul de 74-58, iar partida retur, CS RapidCSB Teleorman a adus victoria bucureştencelor la scorul de 61-57.

În faza întâi a bătăliei pentru locurile 5-8, gazdele din Alexandria au trecut cu două victorii şi o înfrângere de altă formaţie din capitală, CS Olimpia Bucureşti. Beneficiind de avantajul terenului propriu în două dintre cele trei confruntări, fetele lui Mădălin Piperea şi-au adjudecat ambele dispute de acasă, fiind înfrânte în deplasare, la Bucureşti.

De cealaltă parte, pentru a ajunge în faza secundă, bucureştencele au parcurs un drum mai scurt decât adversarele lor, trecând în doar două meciuri de SCM Craiova cu o victorie obţinută acasă şi una în deplasare.

Delegaţi pentru arbitrarea partidei au fost Valentin Negrea şi Alexandru Stamate, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind desemnat Marian Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!