Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Cupa României, feminin. BC Sepsi Sfântu Gheorghe - CS Rapid Bucureşti

Andrei Danciu

Andrei Danciu
23.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ 
BC Sepsi Sfântu Gheorghe
Rapid Bucureşti


Sala Kati Szabo

Sfântu Gheorghe

Ora 18.00
Arbitri: C. Priscă, D. Barbu

Meciul retur:
28.09.2011

24.09.2011, Tur                        
Caseta meci Alte meciuri

Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe va găzdui sâmbătă, 24.09.2011, începând cu orele 18:00, meciul dintre CS BBALL 6 Sepsi BC Sf. Gheorghe şi CS Rapid Bucureşti. Partida se va desfăşura în cadrul Cupei României feminin şi va conta pentru turul sferturilor de finală.

Aruncând o privire asupra rezultatelor din optimi, putem observa că cele două echipe au avut parte de duble-manşe complet diferite. În timp ce rapidistele au reuşit victorii la limită, la 2, respectiv 6 puncte contra formaţiei CS Politehnica Iaşi, jucătoarele din Sfantu Gheorghe au trecut oarecum lejer de CS Olimpia Bucureşti. În tur scorul a fost 61-55, iar în returul disputat la Bucureşti 44-76. Astfel, la acest capitol CS BBALL 6 Sepsi este în avantaj.

Un alt capitol la care oaspetele sunt uşor superioare este cel al lotului. În pauza competiţională, la Rapid a venit o singură jucătoare, Raluca Ungureanu, iar Florina Diaconu a părăsit echipa pentru CSM Târgovişte. Lotul formaţiei din Capitală este format doar din jucătoare autohtone, cu excepţia Nataliei Burlakova care deţine dublă cetăţenie sârbo-română.

De partea cealaltă, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost mult mai activă pe piaţa transferurilor. Deşi o serie de jucătoare s-au transferat la alte echipe, 3 noi baschetbaliste au sosit în schimbul acestora. Cele două americance, Moniquee Alexander şi Alyssa Morris, s-au integrat foarte bine în echipă, fiind deja titulare, iar tânăra Melania Kokovay a intrat şi ea câteva minute în retur.

Fundaşele Alyssa Morris şi Ildiko Vass reprezintă alt punct forte de care beneficiază echipa lui Atilla Vereş. Acestea au reuşit evoluţii solide în ambele partide din optimile Cupei României. Rapidistele pot echilibra situaţia sub panou, acolo unde echipa înscrie cele mai multe puncte, în special prin Raluca Ungureanu, Cristina Perţa sau Andra Ionescu.

În această serie jucătoarele Rapidului nu par a avea şanse prea mari de câştig, dar diferenţa dintre cele două echipe nu este atât de mare pentru a nu lăsa loc unei lupte interesante pentru accederea in Final Four-ul cupei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!