Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Cupa României, feminin: BCT Alexandria vs ICIM Arad

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ 
CS Teleorman Alexandria
ICIM Arad

Sala Sporturilor

Alexandria

11:00
V. Negrea - Ş. Raşoagă

În tur:
40 - 68

28.09.2011, Tur Cronică Tur
Statistică Alte meciuri

CS Teleorman Alexandria primește vizita echipei ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad într-un meci contând pentru turul al doilea în Cupa României la baschet feminin. Meciul va avea loc miercuri (28.09), la Sala Sporturilor din Alexandria.

Formația pregătită de către Zoran Visic are un avantaj de 28 puncte, realizat pe parcursul primei manșe. Jocul tur, desfășurat la Sala Victoria din Arad la sfârșitul săptămânii trecute, s-a încheiat cu rezultatul de 68-40.

Echipa care a cucerit eventul în sezonul precedent s-a desprins de la început în confruntarea de la Arad. ICIM-ul a pus 16 puncte în fața adversarului pe parcursul primei secvențe și două alte 20 minute de joc echilibrat, a mai adăugat 9 lungimi în actul decisiv pentru a se impune în fața unei echipe care a fost învinsă pe teren și în primul tur al competiției.
Gruparea din județul Teleorman a avansat în turul al doilea deoarece Nova Vita Târgu-Mureș a folosit o jucătoare care nu a fost înscrisă pe foaia oficială a meciului din prima manșă a turului imaugural al Cupei României la baschet feminin. Astfel, gruparea ardeleană a fost descalificată, locul acesteia fiind luat de Alexandria.

Stanecia Graham a avut 18 puncte și 14 recuperări, Korinne Campbell a adăugat 16, Monika Brosovszky a contribuit cu 13 puncte și 7 recuperări, iar Susana Milovanovic a terminat cu 11 puncte și 6 recuperări pentru Arad.

În replică, Kari Laplante a avut 16 puncte și 9 recuperări, Marija Prlja a contribuit cu 11 puncte dar și 8 posesii pierdute pentru Alexandria.

Echipa lui Mădălin Piperea a avut doar 20% la trei puncte și a fost dominată la recuperări (47-31), cedând 20 de mingi sub propriul coș!

Echipa din Arad a fost superioară atât la intercepții (15-6), cât și la posesii pierdute (10-17).

Cvintetul de start al Alexandriei a marcat toate punctele acestei formații în meciul tur.

Meciul se va disputa miercuri cu începere de la orele 11:00, la Sala Sporturilor din Alexandria fiind oficiat de o brigadă de arbitri alcătuită din Valentin Negrea și Șerban Rasoga.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!