Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Cupa României, feminin. CS Rapid Bucureşti - CS BBALL 6 Sepsi BC Sfântu Gheorghe

Andrei Danciu

Andrei Danciu
27.09.2011

 CUPA ROMÂNIEI FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ 
 CS Rapid București   Sepsi Sfântu Gheorghe 
       

 Sala Rapid
 București

 15:00 
 Mircea Șerban - Alexandru Anica 
 În tur: 60-61
 28.09.2011  Cronică Tur  Statistică   Alte meciuri 

 

CS Rapid Bucureşti va înfrunta miercuri, 28.09.2011, pe CS BBALL 6 Sepsi BC Sfântu Gheorghe, în returul sferturilor de finală ale Cupei României, feminin. Partida se va desfăşura la Sala Rapid Bucureşti, cu începere de la orele 15:00, şi va fi condusă de brigada de arbitrii formată din Mircea Şerban şi Anica Alexandru.

Această dublă-manşă a început printr-un meci deosebit de interesant disputat sâmbătă, la Sfântu Gheorghe. Atunci, CS BBALL 6 Sepsi BC a reuşit să se impună la limită, cu scorul de 61-60. Deşi la jumătatea acelui meci gazdele conduceau cu 41-18 şi păreau că vor respecta calculele hârtiei şi se vor impune, bucureştencele au reuşit în a doua parte a jocului o revenire de senzaţie, iar partida s-a terminat cu o diferenţă minimă, de un punct, lăsând astfel calificarea deschisă ambelor combatante.

Trecând la avantajele şi dezavantajele fiecărei echipe, se poate observa că omogenitatea lotului este un punct forte al gazdelor şi o problemă a oaspetelor. CS Rapid a schimbat în vara o singură jucătoare, foarte importantă ce-i drept, Florina Diaconu, în locul său venind Raluca Ungureanu. Astfel, bucureştencele abordează acest sezon cu un lot de jucătoare aproape identic cu cel de anul trecut. De cealaltă parte, Sepsi BC a efectuat mult mai multe transferuri decât adversarele, iar echipa încă nu joacă la potenţial maxim. Cu toate acestea, Monique Alexander reuşeşte meci de meci să impresioneze printr-un joc foarte bun pentru Sepsi. Pentru gazde, în tur au evoluat din nou foarte bine jucătoarele de pe pozitiile 4 şi 5, şi anume Raluca Ungureanu, Cristina Perţa şi Andra Ionescu.

Având în vedere ca Rapidul joacă acasă, iar Sepsi Sfântu Gheorghe deţine un uşor ascendent moral după ce a câştigat primul joc, rămâne de urmărit ce echipă va reuşi să se califice în Final Four-ul Cupei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!