Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Cupa României, feminin. CSM Sportul Studenţesc - Universitatea Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ 
CSM Sportul Studenţesc
Universitatea Cluj-Napoca


Arena de Baschet

Bucureşti

Ora 12.30
Arbitri: ??? - ???

Meciul retur:
28.09.2011

24.09.2011, Tur                        
Caseta meci Alte meciuri

CSM Bucureşti Sportul Studenţesc şi Universitatea Cluj-Napoca se vor întâlni sâmbătă, începând cu orele 12:30, la Arena de Baschet din Capitală. Jocul contează pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României şi se va juca în sistem tur-retur. Universitatea Cluj-Napoca s-a calificat în faza a 2-a a competiţiei după ce a învins, cu emoţii, pe CSM U Oradea în timp ce gruparea antrenată de Pregrag Vasic a tranşat calificarea încă din jocul tur, învingând la peste 20 de puncte pe Olimpia Braşov.

Ambele echipe s-au întărit în pauza competiţională, având în lot cel puţin o jucătoare străină. Rămâne de văzut însă dacă Nancy Ogowugu, jucătoarea de origine nigeriană, va debuta pentru formaţia antrenată de Florin Covaciu. Acest lucru se va întâmpla doar dacă sportiva va primi cartea verde.

În primul tur al cupei, Flavia Ferenczi a fost cea mai bună jucătoare a clujencelor. Prestaţia din retur a jucătoarei originare din Satu Mare s-a dovedit a fi una decisivă pentru Universiatea Cluj-Napoca. De partea cealalată Gaati Werema este cea mai bună marcatoare din cadrul Cupei României, având o medie de 26 de puncte per meci.

Partida se anunţă a fi una interesantă, însă cu o favorită certă: CSM Bucureşti Sportul Studenţesc. Returul este programat pentru 28 septembrie, iar echipa învingătoare va obţine calificarea în Final Four-ul competiţiei ce se va desfăşura în luna ianuarie a anului 2012.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!