Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Cupa României, feminin: CSM Târgovişte - CSM Satu Mare

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
27.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ
CSM TÂRGOVIŞTE
CSM SATU MARE


Sala Sporturilor
Târgovişte

Ora 18.00
Arbitri: M. Ciulin - M. Epure

Meciul tur:
61-60

28.09.2011, Retur Cronică tur
Statistică Alte meciuri

Un meci de totul sau nimic se joacă, miercuri, la Târgovişte, acolo unde CSM, din localitate, primeşte vizita formaţiei CSM Satu Mare, într-un joc din cadrul returului sferturilor de finală din Cupa României, la feminin. În prima manşă, gruparea din Cetatea Chindiei s-a impus la limită, scor 61-60, chiar pe terenul formaţiei ardelene, după o întâlnire foarte disputată, însă cu multe greşeli tehnico-tactice.

Partida se va desfăşura în Sala Sporturilor din Târgovişte şi va începe de la ora 18.00, organizatorii anunţând că intrarea spectatotilor va fi liberă, după cum anunţă site-ul oficial al gazdelor. Întâlnirea va fi oficiată de Marius Ciulin şi de Marius Epure, doi arbitri cu experienţă pe prima scenă a baschetului din ţara noastră.

Amatorii de pariuri ar avea, cu siguranţă, ce juca, dacă această întâlnire ar fi trecută în programul caselor de specialitate. Un meci în care nu ar fi exclus nici rezultatul de egalitate, chiar dacă, este adevărat, cotele pentru o partidă fără învingător sunt destul de ridicate în baschet. Interesant este faptul că CSM Satu Mare este o echipă care evoluează mai bine în deplasare, iar Târgovişte a arătat, cel puţin în partida cu Alba Iulia, că este vulnerabilă, după pauză, pe teren propriu.

Statistica este de partea amfitrionilor, formaţia pregătită de Florin Nini având, la ora actuală, avantajul unei bănci mai lungi dar şi un plus la capitolul experienţă. De partea cealaltă, Dan Fleşeriu mizează pe un lot omogen, care are deja cel puţin un sezon de când joacă împreună, plus un atu la capitolul întăriri. Astfel, întâlnirea de la Târgovişte pare deschisă oricărui rezultat.

Gruparea din Cetatea Chindie va avea de partea sa avantajul terenului propriu şi pleacă cu un moral ridicat după victoria de la Satu Mare, din tur, scor 61-60, chiar dacă aceasta a fost obţinută la limită şi la o diferenţă infimă într-un joc de baschet.

Aşa cum am punctat încă din tur, Florina Diaconu şi Amra Mehmedic sunt două jucătoare care pot decide oricând un meci, faţă în faţă fiind coşgheterul primei ligi, Diaconu, şi una dintre cele mai spectaculoase sportive de pe poziţia 1, Mehmedic. Annemarie Parău şi Claudia Pop vor avea un duel dificil cu Chrissy Givens şi cu Cristina Ciocan, în timp ce, în spaţiul de trei secunde, Andrea Walker şi Starretta Love Allen ar putea avea un uşor avantaj în faţa adversarelor lor, Bety Kalanga şi Olena Zherzerunova.

Învingătoarea dublei manşe dintre CSM Târgovişte şi CSM Satu Mare se va califica în Final Four-ul Cupei României, alături de alte trei formaţii care vor triumfa în faza sferturilor de finală.

sursa foto: portalsm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!