Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Cupa României, feminin. Universitatea Cluj-Napoca - CSM Bucureşti Sportul Studenţesc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ 
Universitatea Cluj-Napoca
CSM Sportul Studeţesc

Sala Sporturilor

Horia Demian

14:00
L. Bukuresti - T. Toth

Rezultat tur:

56 - 92

28.09.2011, retur Cronică Tur
Statistică Alte meciuri

Miercuri după-masă, începând cu orele 14:00, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca este programată partida dintre Universitatea Cluj-Napoca şi CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, contând pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României. Gazdele au şanse doar teoretice la calificare, în timp ce gruparea bucureşteană se află cu un pas în Final Four-ul competiţiei.

În partida tur Sportul Studenţesc nu a lăsat nicio şansă adversarelor, punând stăpânire pe partidă încă de la începutul jocului. Diferenţa a crescut de la sfert la sfert, iar în final sportivele antrenate de Predrag Vasici s-au impus la 36 de puncte diferenţă.

Trebuie menţionat faptul că jucătoarele străile ale echipei bucureştence au combinat pentru 73 de puncte din totalul de 92. Gatti Werema a fost din nou cea mai bună jucătoare a gazdelor cu 22 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Alma Kovacevic a bifat 18 puncte, 14 recuperări, Alexia Adams a terminat cu 17 puncte, iar Wilhelmina Wilson a contribuit cu 16 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. De partea cealaltă s-a remarcat Andreea Pop cu 17 puncte şi 4 recuperări, în timp ce Flavia Ferenczi a izbutit 14 puncte.

Nu se anunţă probleme de efectiv atât în tabăra clujencelor cât şi în cea a bucureştencelor. Rămâne de văzut dacă sportiva nigeriancă, Nancy Osemegbe va debuta la gazde, însă chiar şi aşa misiunea lor pare una imposibilă. Sportul Studenţesc porneşte din postura clară de favorită.

Brigada de arbitrii ce va oficia această confruntare este formată din Laszlo Bukureşti şi Toth Tamaş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!