Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Divizia A, feminin: CSM Satu Mare - CSM U Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, PRIMA ETAPĂ
CSM Satu Mare
CSM U Oradea


Sala Sporturilor
"Transilvania"

Ora 14.00
(Meciul se dispută la Sibiu)

Ultimul meci:
80 - 44

02.10.2011
Analiză
Fişa Meciului Alte meciuri

CSM Satu Mare şi CSM U Oradea se vor întâlni duminică, 2 octombrie, de la orele 14:00, în cea de a 3-a confruntare a zilei ce se desfăşoară la Sala Sporturilor din Transilvania. Partida contează pentru prima etapă a Diviziei A şi se desfăşoară în premieră la Sibiu, alături de toate celelalte confruntări din etapa curentă.

Având în vedere obiectivele celor două echipe, dar şi loturile, putem spune că fetele conduse de Dan Fleşeriu vor avea o muncă uşoară împotriva Oradiei. De asemenea, în confruntările all-time CSM U Oradea s-a impus o singură dată, în octombrie 2008, iar de atunci au urmat opt înfrângeri consecutive în întâlnirile directe.

Bihorencele au fost eliminate încă din primul tur al Cupei României de către Universitatea Cluj-Napoca, deşi au fost foarte aproape de o calificare. De partea cealaltă CSM Satu Mare a prins cel mai dificil adversat în faza sferturilor de finală, pe CSM Târgovişte, şi a cedat ambele confruntări.

Adriana Niculescu va conta pentru prima dată pe două străine după o pauză de trei ani, însă chiar şi aşa sătmărencele sunt foarte greu de învins. Nu se anunţă în nicio tabără probleme de efectiv înaintea confruntării.

În concluzie partida se anunţa a fi una la discreţia sătmărencelor, care se vor impune fără prea multe probleme.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!