Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Avancronică. Divizia A, feminin. CST BC Alexandria - Politehnica Natițional Iași

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
07.10.2011

                 DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A II-A 
CST BC Alexandria Politehnica Național Iași


Sala Sporturilor

Alexandria

           Ora 18.00
Arbitrii: D. Vinași, A. Machriş

Ultimul Rezultat
83 - 56

08.10.2011 Analiză Etapa I 
Istoric  Alte meciuri

 

La sfârșitul acestei săptămâni, se va desfășura cea de-a două etapă campionatului feminin, Divizia A. Una dintre partidele programate pentru această rundă secundă, este ce dintre CST BC Alexandria și Politehica Național Iași, meci ce se va desfășura sâmbătă, 08.10, la Sală Sporturilor din Alexandria, cu începere de la oră 18.00.      

Formația din Alexandria pornește în postură de favoirita în față echipei vizitatoare, care deși s-a întărit în această vară, nu pare a avea o șansa prea mare în față adversarei sale de sâmbătă. De altfel și pozițiile pentru care asipra cele două sunt în contradictorii. În timp ce gruparea antrenată de Mădălin Piperea speră la unul dintre locurile 1-8, adversară să din meciul de sâmbătă nu emit astfel de pretenții.    

Că și în meciul anterior jucat de formația din Alexandria împotrivă celor de la Rapid București, meci contând pentru prima etapă a sezonului regulat încheiat cu victoria elevelor lui Mădălin Piperea, scor 60-46  tehncianul român va miză probabil pe aceleași 7 jucătoare, implicit pe același 5 de bază. Astfel el va ”ataca” prin jucătoare de naționalitate sârbă, Marija Prilja, ce a inregsitrat un indice de 18 la eficientă în paritda de la Sibiu, căruia i se va alătura Natasha Gabroski, Kari Leplante și jucatorea autohtonă Daniela Bucica.     

 De cealaltă parte, Poilitehnica Iași a suferit o înfrângere categorică la Sibiu, în față nou promvatei, Nova Vita Târgu Mureș cu scorul de 54-74. De remarcat este faptul că, antrenorul ieșean, Radu Boișteanu a rulat întreg lotul pe parcursul partidei din prima etapă cu excepția lui Cristal Pointdexter, care cel mai probabil a suferit o accidentare. Astfel, este de așteptat că și în meciul contra echipei din Alexandria, tehnicianul român să ruleze același efectiv, având în 50ul de start nu mai puțin de trei jucatore autohtone. De asemenea, el va miză în special pe Danielle Walker, care a avut o prestație reușită în confruntarea anterioară( 20 pct., 17 rec., 3 pase decisive).    

Luând în calcul și istoricul confruntărilor celor două prtaginiste de sâmbătă, 11-0 în favoare gazdelor de sâmbătă, nu putem decât să așteptăm pentru a vedea dacă se va produce o eventuală supriza.    

Dispută va fi oficiatî de trio-ul format din Vinași Doru și Marchiș Amalia, iar că observator a fost delegat de Federație Moanță Alină.   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!