Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2 Feminin

totalbaschet.ro, foto: bihorstiri.ro

totalbaschet.ro, foto: bihorstiri.ro
04.03.2011

Sâmbătă la Alba Iulia, Cluj și București se vor disputa cele trei jocuri din cadrul etapei a 7-a a Diviziei A2 la feminin. Cea mai interesantă dispută pare să fie cea dintre Universitatea Cluj și CSM U Oradea, care se va desfășura pe 5 martie, cu începere de la orele 15:15.

Sportul Studențesc Omnilogic – Galactica Brașov.
Favorită certă este gruparea de la poalele Tâmpei, care și-a adjudecat și jocul din tur, scor 68-57. Gazdele nu au cunoscut încă victoria în A2, având șase înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate. De partea cealaltă BC Galactica Brașov se clasează pe locul 3, înregistrând 3 victorii și 3 înfrângeri. Jocul este programat să înceapă la orele 11:30, la Arena de Baschet din capitală.

Universitatea Cluj-Napoca – CSM U Oradea
Probabil cel mai interesantă partidă din cadrul etapei a 7-a, deși gazdele pornesc din postura de favorite. Clujencele, deși au probleme financiare, se clasează, în acest moment, pe prima treaptă a clasamentului, fiind invincibile în Divizia A2. În tur CSM U Oradea a fost răpusă în Arena Antonio Alexe, la o diferență de peste 20 de puncte, scor 90-72. Partida va debuta la orele 15:15, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

CSU LPS Alba Iulia – Politehnica Iași
După ce a fost foarte aproape de o calificare în Final-Four-ul Cupei României, CSU Alba Iulia va primi sâmbătă, pe teren propriu, replica Politehnicii Iași. Având în vedere diferența din clasament, amfitroanele adunând șase victorii din tot atâtea partide în timp ce Politehnica a învins doar pe Sportul Studențesc, fetele antrenate de George Lăncrăjan pornesc cu prima șansă, în partida programată la ora 16:00 în Sala Sporturilor din Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!