Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2 la final de sezon

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2011

Acest sfârșit de săptămână înseamnă și sfârșitul de sezon pentru echipele ce fac parte din Divizia A2 de baschet feminin. Mai exact, la finele săptămânii este programată ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A2, o etapă în care nu se mai pot întâmpla multe lucruri, primele două locuri fiind ocupate, în ordine, de CSU LPS Alba Iulia și Universitatea Cluj-Napoca, indiferent de rezultatele ce se vor înregistra în această etapă.

CSU LPS Alba Iulia – CSM U Oradea - 19.03 - ora 16:00
O confruntare total dezechilibrată în care gazdele sunt favorite certe, Alba Iulia dorind să încheie faza a doua a campionatului neînvinsă, prima poziție fiind asigurată încă de miercurea trecută, după victoria pe teren propriu în fața Universității Cluj. Dacă vor pierde, orădencele pot pica de pe locul 3, până pe locul 6, depind însă de rezultatul meciului dintre Politehnica Iași și Galactica Brașov. În tur, Alba Iulia s-a impus în Arena Antonio Alexe cu scorul de 66-59.

Sportul Studențesc – Universitatea Cluj - 19.03 - ora 13:30
Și această partidă are o favorită clară, Universitatea Cluj întâlnind în deplasare, formația ultimă clasată în Divizia A feminină de baschet. Practic, jocul este unul fără miză, indiferent de rezultat Sportul Studențesc va încheia campionatul pe ultima treaptă, iar Universitatea Cluj pe locul doi.

Politehnica Iași – Galactica Brașov - 21.03 - ora 15:00
Probabil cea mai echilibrată dispută din această etapă, opune formația de pe locul 6, Politehnica Iași și gruparea de pe locul 5, Galactica Brasov. Daca gazdele vor invinge, iar Oradea va pierde, ieșencele vor fi la egalitate, atât la puncte cât și la rezultatul direct, cu CSM U Oradea, decisiv fiind în acest caz, coșaverajul. În schimb, dacă oaspetele se vor impune, atunci formația de la poalele Tâmpei va ocupa locul al 3-lea, în Divizia A2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!