Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2: ”U” Cluj și CSU Alba Iulia se întâlnesc în derby-ul etapei

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.03.2011

Penultima etapă din cadrul Diviziei A2 feminine de baschet, cea cu numărul 9, va debuta sâmbătă, 12.03, și va cuprinde trei jocuri. Cea mai interesantă confruntare se anunță a fi cea dintre Universitatea Cluj-Napoca și CSU LPS Alba Iulia, ambele formații fiind neînvinse în A2. Un alt meci de urmărit va avea loc la Arena de Baschet, acolo unde Sportul Studențesc va întâlni pe Politehnica Național Iași.

Universitatea Cluj-Napoca – CSU Alba Iulia
Deși au mai rămas două etape din sezonul regulat, cele două echipe se întâlnesc pentru prima oară în A2. Partida din tur a fost amânată deoarece majoritatea jucătoarelor din cadrul Universității Cluj-Napoca au participat la turneul rezervat sportivelor U20. Având în vedere faptul că în prima fază a campionatului ambele echipe au câștigat disputa susținută pe teren propriu, la o diferență de 3, respectiv 5 puncte, nu putem stabili o favorită certă. Totuși, Universitatea va beneficia de terenul propriu și implicit de un mic avantaj.

CSM Oradea – BC Galactica Brașov
O dispută între locurile 3 și 4 din clasamentul Diviziei A2 feminine de baschet. Deoarece brașovencele s-au impus lejer în tur, la o diferență de 20 de puncte, oaspetele pornesc cu prima șansă de victorie, o victorie ce le-ar asigura locul 3 în clasament.

Sportul Studențesc Omnilogic – Politehnica Național Iași
În tur formația din Dealul Copoului s-a impus cu o diferență de 15 puncte, însă gazdele au arătat o creștere vizibilă de formă, în ultimele meciuri susținute, putând să obțină astfel succesul. Înainte de etapa a 9-a, Sportul Studențesc ocupă ultimul loc în Divizia A2, în timp ce adversarele lor de sâmbătă sunt cu o treaptă mai sus, pe locul 5.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!