Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. Divizia A2: Un singur meci mai echilibrat, la Iași

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
08.03.2011

Neînvinse în Divizia A2, echipele LPS Alba Iulia și ”U” Cluj par să nu aibă probleme în etapa a opta, acolo unde partida dintre Politehnica Național Iași și Galactica Brașov este considerată mai echilibrată, însă avantajul pare să fie de partea oaspetelor.

Galactica Brașov - ”U” Cluj. Echipa oaspete are un parcurs fără greșeală în Divizia A2 și pleacă cu prima șansă în acest meci. Jucătoarele pregătite de Florin Covaciu s-au impus în toate cele șase întâlniri din această fază a întrecerii și au de partea lor și statistica, media studentelor, la puncte marcate, recuperări și intercepții, fiind superioară fașă de cea a gazdelor. Partida va avea loc, miercuri, în Sala Sporturilor ”Forex” și va începe la ora 15.30.

LPS Alba Iulia - Sportul Studențesc Omnilogic. Cu un lot superior valoric și cu o evoluție mult mai bună în această fază a competiției, gazdele sunt favorite în confruntarea cu gruparea din Capitală. Dacă mai ținem cont și de faptul că ardelencele s-au impus în toate cele șase partide din Divizia A2 atunci am putea spune că amfitrioanele nu au cum să pierdă această întâlnire. Meciul este programat în Sala LPS din Alba Iulia, miercuri, de la ora 18.00.

Politehnica Național Iași - CSM Universitatea Oradea. Statistica partidelor directe este de partea jucătoarelor din Oradea, scor 8-1, care pornesc cu prima șansă în această întâlnire. Chiar dacă gazdele au o medie de 60,4 puncte marcate pe meci, față de 54,1 ale adversarelor. Ardelencele au reușit, cel puțin în acest an, câteva jocuri foarte bune în deplasare. Partida va avea loc în sala Sporturilor din Iași, cu începere de la ora 15.30.

În clasamentul Diviziei A1 conduc LPS Alba Iulia și ”U” Cluj, ambele cu șase victorii din tot atâtea posibile, despărțite, în această ordine, de coșaveraj. În aceeași situație se află ocupantele locurilor trei și patru, Galactica Brașov și CSM Oradea, cele două grupări având trei meciuri câștigate din șapte posibile. Și ultimele clasate, Politehnica Național Iași și Sportul sunt la egalitate de puncte, câte opt fiecare, și aici coșaverajul fiind cel care decide ierarhia după șapte etape.

Echipele LPS Alba Iulia și ”U” Cluj au un meci mai puțin disputat, partida directă din tur, dintre cele două formații, amânată de FRB, urmând să se dispute la finalul lunii martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!