Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. ICIM Arad - BCM Danzio Timişoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.02.2011

Prima etapă din returului grupei principale A1 propune şi derby-ul vestului dintre BC ICIM Arad şi BCM Danzio Timişoara. Disputa de miercuri este însă una uşor dezechilibrată, mai ales că antrenorul Timişoarei, Dan Ionescu a anunţat că echipa sa nu îşi face speranţe de victorie la Arad.

BC ICIM Arad şi BCM Danzio luptă pentru obiective diferite. Trupa lui Stacey Nolan, proaspăt câştigătoare a Ligii Europei Centrale caută să ajungă din urmă liderul din Satu Mare. Arădencele s-ar apropia la doar un singur punct de echipa pregătită de Dan Fleşeriu. Aradul are o singură înfrângere în acest play-off, iar o victorie cu Timişoara e obligatorie pentru a mai spera la locul 1.

Timişoara în schimb a trecut pe "+" după victoria de la Bucureşti cu Olimpia. Are 4 victorii şi 3 înfrângeri şi e în duel direct cu Craiova, Alexandria şi Sepsi pentru locurile 3-4. Dan Ionescu a anunţat înainte de meciul cu ICIMDanzio Timişoara va evolua în aşa fel încât să nu aibă accidentaţi pentru jocul foarte important cu Craiova de la sfârşitul săptămânii. În aceste condiţii, e de aşteptat ca Timişoara să adopte acelaşi scenariu ca la Satu Mare, când tehnicianul bănăţencelor a folosit întreg lotul de jucătoare pe care le-a deplasat.

Timişorencele se pregătesc după orarul normal, iar datorită distanţei mici dintre cele două oraşe, vor face deplasarea la Arad chiar în ziua meciului.

În acest sezon, ICIM-ul a învins de fiecare dată Timişoara. Au fost două victorii în sezonul regulat: 64-32 şi 88-52. În plus, ICIM-ul s-a impus şi în meciul tur din play-off, 80-57.

Partida dintre BC ICIM Arad şi BCM Danzio Timişoara se va disputa miercuri, 23 februarie, de la ora 20:00 şi va fi arbitrată de cuplu Alin Roşu-Stefan Bertalan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!