Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. ICIM Univ. V. Goldiș Arad - BC Sepsi Sfântu Gheorghe

Marius Stern, Foto: Balazs Gyurko

Marius Stern, Foto: Balazs Gyurko
18.03.2011

Sâmbătă cu începere de la ora 18.00, la sala Victoria din Arad, se va disputa avea partida dintre ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad și BC Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul penultimei etape a Divizei A2, etapa a 13-a. De asemenea, cele două combatante se vor mai întâlni și săptămâna viitoare, mai exact pe 25 martie, în semifinalele Cupei României de la Satu Mare, pentru ca apoi, cel mai probabil, să se dueleze și în play-off-ul Diviziei A2, într-o serie de trei partide.

Aşadar este posibil că sâmbătă să asistăm la un joc spectaculos, deoarece disputa este importantă mai mult din punctul de vedere al moralului celor două echipe, înaintea următoarelor confruntări. De la gazde vor absenta Diana Moraru, accidentată la genunchi la turneul U20 de la Baia Mare şi posibil Cherrise Graham, incomplet refăcută.

Suporterii din Sfântu Gheorghe nu vor face deplasarea la această dispută, cele două galerii urmând să se dueleze în semifinală Cupei României, la Satu Mare. Înaintea acestei etape, ICIM ocupă locul 2 cu 22 de puncte, în timp ce Sepsi se clasează pe poziţia a 3-a cu 20 de puncte. În meciul din tur, Aradul s-a impus în deplasare la Sfântu Gheorghe cu 71-64, având-o că principală marcatoare pe Graham cu 24 de puncte.

Csender Andrada și Toth Tamaș sunt cei doi arbitrii ce vor oficia partida, în timp ce Vaida Radu este delegat ca și comisar din partea FRB.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!