Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. ICIM Univ. V. Goldiș Arad - CS Olimpia Bucureşti

Marius Stern, Foto: Mihai Lițiu

Marius Stern, Foto: Mihai Lițiu
11.03.2011

Sâmbătă de la ora 12.00,la sala Victoria din Arad va avea loc ultima partidă dezechilibrată valoric pe care o va susţine ICIM Arad în acest sezon. Adversară va fi Olimpia Bucureşti o echipă foarte tînără şi cu multe talente în componenţă. Din păcate două dintre ele nu vor putea evolua în meciul de mâine. Alexandra Ionescu, care este beneficiara unei burse baschetbalistice în S.U.A., s-a operat zilele trecute iar Cristina Bigica, care este una dintre cele mai bune tinere jucătoare din România, are probleme medicale.

Chiar şi în aceste condiţii publicul arădean care va veni la meci le va putea vedea pe alte câteva foste componente ale Naţionalei de junioare U18, care în vara anului trecut au câştigat la Timişoara campionatul European de Junioare-Divizia B.Ele sunt Gabriela Cursaru, Sonia Ursu, Alina Crăciun.

De cealaltă parte ICIM nu se poate baza pe Cherrise Graham care este acidentată.

Ca fapt divers două dintre componentele echipei arădene îşi vor serba ziua de naştere în această perioadă. Duminică, 13 Martie, Ashlee Roberson va împlini 23 de ani iar sâmbătă 12 Martie, chiar în ziua meciului, cea mai iubită jucătoare din lotul ICIM-ului şi cea care reprezintă un simbol al baschetului feminin arădean şi românesc, Monika Brosovszky-Boriga va împlini 37 de ani.

ICIM se află pe locul 2 în clasamentul Diviziei A1 cu 20 de puncte iar Olimpia se situează pe locul 8 cu 12 puncte. În meciul tur, de la Bucureşti, ICIM s-a impus cu 103 - 56, într-o partidă în care Moni Brosovszky a înscris 22 de puncte şi a avut un indice la eficientă de 22.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!