Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad - LMK Sepsi Sfântu Gheorghe

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.03.2011

Partida dintre ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad și LMK Sepsi Sfântu Gheorghe este, fără îndoială, ce mai disputată semifinală din cadrul turneului final al Cupei României Inedit, competiție ce are loc vineri și sâmbătă la Satu Mare. Meciul dintre cele două formații se va desfășura vineri, de la ora 19.30, și va fi transmis, în direct, de TVR 3.

Prețul unui bilet este de 10 lei, însă fanii își pot procura și abonamente pentru toate meciurile la prețul de 15 lei, după cum au anunțat organizatorii Final  Four-ului Cupei României Inedit. ICIM vine la Satu Mare după o serie de cinci victorii fără înfrângere în campionat și cupă, în timp ce Sepsi are un pas greșit în ultimele cinci confruntări, chiar cu Arad.

Formația din Sfântu Gheorghe pare să aibă un plus la capitolul moral, după victoria cu scorul de 64-59 în fața liderului Diviziei A1, echipa CSM Satu Mare. Kerry Gardin, Annemarie Parău, Andrea Walker, Ildiko Vass și Bianca Vescan au arătat că alcătuiesc un ”cinci de bază” solid, care poate fi întrecut destul de greu.

Punctele venite de pe bancă ar putea face diferența

De partea cealaltă, Stacey Nolan are la dispoziție jucătoare care pot anihila formația de start a grupării din Sfântu Gheorghe. Biljana Savic, Cristina Ciocan, Ashlee Roberson, Monica Boriga Brosovszky și Larisa Toma marchează, în proporție de 75%, aproape toate punctele echipei ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad.

Nu este exclus ca partida să se decidă la punctele venite de pe bancă, acolo unde formația din Arad pare să aibă un mic avantaj. Laura Drăgoescu, Cherrisse Graham, Anita Meszaros și Bianca Urban au dovedit, de multe ori, că pot face diferența. Attila Vereș ar putea găsi răspuns în Florentina Ardeleanu, Caroline Nwafor și Andreea Huțanu.

Toate confruntările dintre cele două formații au fost foarte disputate, astfel că seria întâlnirilor directe este destul de strânsă, din octombrie 2007 și până astăzi. ICIM conduce cu scorul de 11-8, iar cea mai mare diferență de puncte s-a înregistrat pe 7 martie 2009, atunci când Sepsi a câștigat, acasă, la un ecart de 33 de puncte, scor 96-63.

Formația care se va impune în această întâlnire va evolua în finala mare a competiției, în fața câștigătoarei meciului dintre echipele CSM Satu Mare și SCM CSS Universitatea Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!